tjolahopp.

i torsdags var jag som sagt på linskontroll. min optiker kunde inte för sitt liv förstå varför jag inte hade gått på en kontroll innan då min syn försämrats avsevärt. men jag har ju för det första varit bortrest ganska mycket och för det andra inte ens märkt att min syn blivit så hemskt dålig. men ja, nu har jag finally rätt styrka. och om en månad ska jag prova på att ha bruna linser. ska bli spännande att byta ut den lysande blå färgen ett tag. efter mitt optikerbesök träffade jag Ina i stan för en lunch innan jag skulle börja jobba. var riktigt roligt att träffa henne igen. det blev mycket snack om våra gymnasieår, den bästa tiden i våra liv. haha, det var många minnen som kom tillbaka igen. förhoppningsvis blir det en lunch till ganska snart så vi kan fortsätta där vi avslutade. efter den trevliga lunchen blev det dags för jobb. denna gången var det cafeterian jag skulle hoppa in i. det var ganska kul. carro jobbade ju, så det var roligt. men när jag kom hem den kvällen var mina ben helt döda. när man inte är van att stå upp hela dagen tar det rätt hårt på de stackars små benen. haha :)

i fredags tog jag det lugnt hela dagen. på kvällen blev det barnpassning åt felix och viktor ute i bårslöv. inget särskilt krävande jobb då de båda var färdiga för sängen när jag kom. så det blev lite sagoläsning och sen däckade båda två. själv satt jag framför tv:n och drack cider. världens bästa barnvakt. the number one babysitter. lätt. åsa och fredde kom hem vid elva och då drog jag ner till stan där jag träffade reneé, sara och carro. de var bra i gasen när jag kom så det var riktigt roligt. billy kom en stund senare och av allt att dömma hade han nog också druckit en hel del. haha! det blev sista bussen hem och en god natts sömn.

igår jobbade jag i shoppen hela dagen. smällde knäet riktigt ordentligt i myntboxen i kassan så jag var väl lite disträ i slutet. kaptenen fick komma ner och göra skadeanmälan och styrmannen fick hjälpa mig att linda in knäet. haha, det är så typiskt mig. skadar mig alltid. men jag bestämde mig för att avvakta att åka upp till akuten eftersom jag kunde stödja på benet. tur var det, jag sparade 300 spänn, för idag har jag inte särskilt ont. svullnaden har lagt sig under natten, så det var riktigt skönt. kanske var ölen igår som hjälpte? jag och alex gick en sväng till pl och sen mötte vi upp tiina och rasmus på gyllene prag. nice!

nu kommer strax syster jessica med man och barn för att kolla på min lägenhet och givetvis för att leka fikaleken. det är min bästa lek.

-so long.

full rulle.

Var helt ledig i fredags. Det blev en dag i städandets tecken. Fick måla köket också. Jennie, personalplaneraren, ringde och frågade om jag kunde jobba, Då det nalkades inflyttningsfest på lördagen fick jag tyvärr tacka nej, men tog trots allt en tid på söndagen. På lördagen kom Fredde hit för att hjälpa mig att tapetsera en vägg i vardagsrummet. Även om det blev serious tapetletning då rullarna inte räckte, så blev slutresultatet riktigt nice. Är väldigt nöjd. När han, syrran och deras två barn stuckit kom Empe förbi för att hämta sin kamerasladd, blev lite skitsnack eftersom vi inte träffats på väldigt länge. När sen hon hade gått hade jag ungefär en timme på mig att städa HELA lägenheten innan gästerna skulle börja dyka upp. Några timmar senare var festen i full gång och det visade sig bli en riktigt, riktigt nice kväll! Inte lika nice morgonen efter dock när man vaknar, bakfull som aldrig förr, inser att man har besök i lägenheten och det är ungefär en timme tills man ska åka och jobba. Men det löste sig.

Söndagen tillbringades på jobb. Var hemma elva på kvällen efter ett hastigt farväl av Marcus som skulle åka till Colorado på tisdagen. På måndagen fick jag ett ryck och storstädade hela lägenheten. Här såg riktigt jävligt ut efter helgens bravader. Igår kom först Jessica på besök vid tolvtiden. Kul att träffa henne igen, det var längesen sist. Någon timme senare dök även Maria upp. Hon hade haft sin andra dag på sitt nya jobb; city mail i helsingör. Hon sa att numera förstod hon mig och mitt sömnbehov. Eller ja, iaf hur jag kunde somna åtta på kvällen när jag började jobba sex! Haha :) När hon hade stuckit sms:ade Billy och frågade om vi skulle kolla film. Så vid niotiden kom han hit och det blev Coyote Ugly för hela slanten. Mysigt.

Imorse kom mamma med Bebbo kvart i tio. Billy åkte till stan vid tolv. Vid ett kom mamma tillbaka i en helt ny frisyr och hämtade Bebbo igen. Gud vad jag har saknat honom. Lätt den sötaste babyn någonsin. Drog ner till stan vid tretiden där jag lunchade med Malin. Riktigt trevligt att bara sitta och snacka skit i några timmar. Imorgon ska jag på linskoll, sen träffa Ina :) Dock ska jag jobba halv två. Inte helt okej, men det blir nog bra.

-so long.

wörking najn to fajv...

eller kanske inte riktigt. sex till två stämmer väl in lite mer på mig. sitter faktiskt på jobb nu. har ju fortfarande inget internet hemma, så man får ta chansen när man sitter i buren. igår var jag ute en sväng i stan. sanne och johanna som vi träffade på phi phi för två år sen typ, kom ner till helsingborg igår. så vi samlade hela gänget (utom toffel-olof och fjant-björn) och körde en reunion. var riktigt trevligt faktiskt. det blev en lugn kväll, var hemma strax efter elva.

det är jag SJUKT glad för idag. att jag inte drack så mycket och att jag la mig i tid. det gungar som tusan på båten. inte så konstigt när det är halv storm ute, men ändå. undrar om det kommer bli mycket folk idag. skulle inte förvåna mig det minsta. jag har lärt mig att folk inte har något liv.
- näää... men vi har semester. vad ska vi göra idag? jooo, vi tuuuuurar!
suck. skaffa er ett bättre nöje. hur kul är det att vara på sjön en windy day liksom? det slutar ändå med att folket står i mitten och har panik över att det gungar.
- ooooh, herregud vad det gungar mycket idag!
eeh ja, du är på en båt och det blåser ute. vad förväntar du dig??

nu har jag klagat färdigt. det är mitt usla morgonhumör som spökar, det kan jag garantera. nu kom chefen också.

-so long.

inflyttad.

då var det äntligen färdigt. flytten är över. jag kan nu helt ärligt säga att jag klippt av navelsträngen till mor och far. jag bor ensam, kan göra vad jag vill när jag vill och behöver inte ta hänsyn till någon alls. knappt nöjd. fast egentligen är jag väl inte färdig. har inte målat än och jag har inte hunnit packa upp heller, men jag har kommit en bit på väg iaf.

i lördags blev det utgång. vi satt hemma hos sanna först och drog sen till pl, hampan och tivoli. var en ganska trevlig kväll. träffade daniel som jag inte träffat på hur länge som helst, så det var kul. lördagen var första natten jag sov i min nya lägenhet. trodde jag skulle sova där själv, men det slutade med att vi var fyra stycken. mycket trevligt :)

inatt sov jag dock ensam. var inte alls så farligt som jag trodde. vaknade någon gång med ett ryck och trodde att någon var inne hos mig, men efter att ha diskuterat högljutt med mig själv insåg jag att jag bara inbillade mig, så jag somnade om igen.

idag har jag jobbat i växlingen med malin. det resulterade i att jag nu måste öva på "skridsko-dansen". imorgon ska jag visa upp vad jag har övat på. kan bli spännande. nu ska jag betala räkningar.

-so long


ajajaj...

ehm, en vissa smärta i ryggen har infunnit sig. detta efter att i fem timmar målat mitt nya sovrum grönt. eller ja, jag är faktiskt inte färdig än, haha, färgen tog slut (trots 1500 minus i plånboken efter färginköp igår). suck. det är väl bara att köpa mer. men inte nog med att färgen tog slut. rollern gick isönder också så en del av rummet fick jag måla med en mini-minipensel. en sån liten som man använder när man målar runt listerna, ni vet. det var inte så kul. det var rent av skitjobbigt.

innan jag drog till lägenheten var jag ju och jobbade. 6-15 i shoppen, gott eftersom jag får dubbelt betalt. det kan jag behöva! var ett helt okej gäng att jobba med, tiden gick hyfsat fort. ska jobba samma tid imorgon, sen blir det till att flytta in alla möbler i lägenheten! på kvällen kommer kanske sanna och marcus förbi och dricker lite vin innan vi ska in till stan och möta carolina som jobbar till tio.

nu är det bingen som gäller.

-so long.

RSS 2.0