handledning

dags för handledning till c-uppsatsen... håll tummarna för att min research question går igenom så jag kan börja skriva!!

fylld helg

Ja, jisses. Har varit i Malmö sen i torsdags och typ jobbat ihjäl mig. Haha! Som tur är lånade världens finaste Maria ut sin lägenhet till mig så jag har inte behövt åka hem till Helsingborg mellan varven. I fredags fick jag gå en halvtimme tidigare från jobb då jag skulle på föreläsning i skolan. När jag står och väntar på bussen på Värnhem passade jag på att skriva ett sms till Yogesh eftersom jag som vanligt inte visste vilken sal vi skulle vara i. När ska jag lära mig att kolla upp sånt INNAN jag går hemifrån?! Iaf så skrev jag färdigt sms:et och lyfte sen blicken och ett par stora bruna ögon mötte mig. Jag backade ett steg och insåg att det var Samiya's ögon jag stirrade rakt in i. SAMIYA!! Har inte sett henne på flera, flera år. Konstigt eftersom vi en gång var systrar, mas o menos. Vi bestämde oss för att ta en fika, men den blev dessvärre aldrig av. Det får bli nästa gång helt enkelt! :) 

Imorgon är det måndag och början på en ny vecka. Det blir upp i ottan för att springa en runda (kanske liiiite dåligt samvete för att ha krängt burger king - 2 gånger, och ätit en massa smarrigt choklad och godis i helgen), sen jobba som tusan på mitt PM. På eftermiddagen blir det gymmet med Becci och om jag hinner ska jag försöka pressa in lite kvalitetstid med familjen någonstans också. Tiden är ju rätt knapp, som vanligt. Och just det. Jag ska ju gå i skolan 13-15 också. Ja, det här med kvalitetstid kan nog strykas. Suck. 

det går bra nu...

Jag har inte direkt varit den starkast lysande stjärnan på blogg-himlen på det senaste (eller ja, alltid egentligen). Omställningen från Filippinerna till Sverige har tagit sin lilla tid, men nu är jag back to normal igen. En massa har hänt sen sist såklart. Jag kom in på min Master i Asian Studies, så jag kommer bli kvar i Sverige i hela två år till! Halva härtat grät, och halva hjärtat log det största leendet någonsin. Men nu när tanken på två år i Sverige har börjat sjunka in så tänker jag bara göra det bästa av det och ha så kul jag bara kan under tiden. Så precis efter att jag fick veta att jag kom in så bokade jag och Maria en vår-resa till London! Vi sticker iväg den 11:e Maj och står åter på svensk mark den 16:e Maj. Ska bli fantastiskt kul. Vi ska hälsa på Linda och Chidde som båda är London-bor. Sen har vi också bestämt en lite reunion med Jake och Ed som vi lärde känna i Valencia. En ny bekanskap; Ian, ska vi också träffa. Han är från Filippinerna och kompis med en av mina närmsta vänner därnere. Så det ska bli fantastiskt kul! Och sen kommer Khwan till London på lördagen och jag hoppas verkligen att vi hinner ses också. En jättego Thailändska som jag lärde känna när jag bodde i Bangkok. Så det kan ju inte bli annat än en FANTASTISK resa!!!

I slutet på denna månaden får jag besök av Jeff som jag träffade på Filippinerna. Han är Filippinare, men är född och uppvuxen i USA, så han är väl mer Amerikan än Pinoy. Haha! Supertrevlig kille iaf. Han ska gå på bröllop i Frankrike och sen hade han några dagar över och tänkte hälsa på mig, och det säger jag minsann inte nej till.

Annars så är det full rulle här. Har precis börjat med C-uppsatsen, samtidigt som jag läser en annan kurs och pluggar till ett prov i en tredje. Förutom det så jobbar jag rätt mycket och emellan allt så ska jag hinna träffa familj och kompisar plus träna. Man får vara glad om man får fem timmars sömn om natten.

På återseende kära vänner!

RSS 2.0