Resa bokad... IGEN!

Ja, jag kan inte hålla mig i Sverige helt enkelt. Som sagt var det ju tenta-helg förra helgen och då gör jag gärna allt förutom tentan. Så på fredagen när jag satt och läste om Thailand (till min tenta) så blev jag ju såklart jättesugen på att åka till Thailand. Så jag lite sådär halvimpulsivt bokade en resa dit den 14:e December till den 10:e Januari. 4 veckors solsken, här kommer jag!!! Efter jag hade betalat resan så kom jag dock på att jag kanske borde kolla upp vad jag missar i skolan. Ja, alltså jag missar ju bara ett superviktigt seminarie som står för 25% av betyget. OJDÅ. Jaja, det löser sig.

Eftersom jag ska vara hela 4 veckor i Thailand så tänkte jag att då kan jag ju lika bra sticka över Filippinerna också. Så jag bokade en resa dit mellan den 21:e December och den 2:a Januari. Det roliga är att mamma och pappa också ska med dit! Waaahooo! Äntligen får jag visa dem mitt älskade Filippinerna! Och också så är Ian tillbaka då, så det ska bli himla intressant att få träffa honom på "hemmaplan". På tal om Ian, så var han på Danska konsulatet i London i fredags för att fixa visum så att han kan åka hit och hälsa på. Jag hoppas allt gick vägen, har inte hört något från honom sedan dess. Grabbar, grabbar, grabbar...

Sitter just nu och skypar med Mhokz. Han är överexalterad över att jag strax kommer tillbaka, så han har lovat att hålla en plats till mig på Summerplace. Haha! Dock litta jobbigt att gå dit själv. Det är inget jag är van vid. Aja, det löser sig det med. Jag känner ju alla som jobbar där :) Nä, hörrni. Bjussar på en bild från Boracay så att Ni kan få se vart jag ska fira jul och nyår.

Kärlek!



solnedgång på bora. helloooo :)

RSS 2.0