I've got the keys!

Äntligen! Efter att ha ringt och tjatat lite fick jag tillslut klartecken för att åka och hämta nycklarna till lägenheten. Tog bussen efter jobb, trodde jag skulle dö av värmeslag innan jag nådde Berga, men tack och lov klarade jag mig. Tur var väl det, annars hade jag ju inte kunnat njuta av lägenheten! Snart kommer daddio hem och då blir det färginhandling och lite kartingflyttning. Ser fram emot att komma iordning och äntligen få bo all alone.

Innan nyckeluthämtning var jag dock på jobb. Lite kriser här och var, men jag och Malin hade kul ändå. Det har vi väl iofs alltid.

-so long.

en gång var det en lång dag

Ja, dagen idag har varit ganska lång fast den har ändå gått fort för jag har haft ganska kul. Min kollega var på bra humör har skojat hela dagen. Eller skojat är väl att ta i, hon har fört normala konversationer och använt en och annan släng av sarkasm och det är jag ju ett huge fan of. På riktigt. Maria jobbade idag, och det är ju alltid trevligt. Eftersom det var så underbart väder idag så bestämde vi oss för att ta en glass efter jobb. Så jag, hon och Marcus drog till Hauffes. Blev en "gula gullan" för mig, haha! Men en alldeles för stor glass i kombination med alldeles för många getingar gjorde att jag åt lite mindre än halva. Inte helt vanligt för att vara mig. Sen blev vi sugna på minigolf, men det var över en timme tills banorna öppnade så vi drog till norra hamnen istället för att avnjuta en kall öl. Därefter började vi prata om mat, det blev snack om Big Buddah, men våra plånböcker gapade tomma, så vi gick hem till Marcus istället där vi fick avnjuta en gourmetmåltid innehållandes köttbullar och snabbmackaroner. Sjukt gott faktiskt, det var längesen sist. Efter maten blev det dags för kaffe och kortspel i trädgården, riktigt mysigt i sommarvärmen. Tyvärr insåg jag dock att jag var tvungen att åka hem då jag behöver en ordentlig sömn eftersom jag börjar klockan SEX imorgon IGEN. Inte helt okej. Eller jo, jag behöver ju pengar, så det är helt okej. 

-so long. 

good morning!

ja, klockan är nu nästan halv sex och jag har varit uppe i över en timme. HERREGUD! Men not to worry, jag har varken blivit sjuk eller morgonpigg, det handlar snarare om att jag strax ska börja jobba. Jag är inte det minsta sugen på detta då min kollega idag kanske är lite mindre uppskattad än de andra jag jobbar med. Kanske för att hon alltid försöker hitta fel på en och sen sågar en vid knäna om hon skulle hitta något. Jag vet inte, men jag tycker inte att det är särskilt trevligt iaf. En vacker dag ska jag nog berätta för henne om mina sanna tankar då är det pay back time! Moahahaha :) Nää, det där lät kanske lite bittert och det var väl inte min mening, men jag blir lätt så på morgonen. I alla fall de morgonar när man har sju timmar att de fram emot i buren. Yeeey! (eh not!). Efter mitt wörk ska jag förhoppningsvis hämta ut mina nycklar till lägenheten. Spännande!!

-so long.

en helt vanlig tisdag.

en gång hade jag en annan blogg. jag tänkte att jag skulle ta tag i mitt bloggande igen, men döm om min förvåning när jag inte kunde logga in eftersom jag inte har minsta lilla aningen om vad jag har för lösenord. jag skickade efter ett nytt lösenord, men det kom aldrig så jag beslutade mig för att starta en helt ny blogg. jag kommer förmodligen inte skriva något vettigt whatsoever, men skit idet. jag behöver skriva av mig lite bara. men nu får det räcka med bloggande för idag. billy sms:ade precis och jag ska strax möta honom på hampan för en öl eller två, jobbet imorgon till trots.

-so long!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0