jobba jobba jobba

ja, sommaren har precis börjat och jag har varit en vecka på havet nu. var faktiskt riktigt kul att komma tillbaka. har saknat mina kollegor faktiskt. lönen suger ju, men vad ska man göra?! Det blir bara under sommaren ändå. Återgår till att städa skor till hösten. Hehe.

I helgen är det dags för Loves examensfest. Ska bli riktigt kul faktiskt. Räknar med en grym fest så jag har säkerligen en massa bilder att bjuda på lagom till söndag :)

Examen!

Jaaaaaa!!! :) Jag klarade det! Examineringen gick bra, min opponent var snäll! Så jag fick veta att jag klarade det så nu blir det Masters program i Asian Studies i Lund till hösten. Så sjukt så jag dör va!

Har börjat jobba på båtarna igen nu. Såklart fick jag sitta i tobaks-kassan min första dag. Shiddi vad stressigt det var. Schyrre att sätta en där första dagen liksom! Haha :P Eller ja, det är ju inte första dagen med tanke på att jag har varit anställd sen 2007, men första dagen på 10 månader. Dags för en ny runda idag, dock inte i tobakskassan.

Publicerar en schnygg bild på mig och min systerson. Han försöker lära mig karate. Det går väl sådär kan man säga...


bästa vänner




Igår var det min sista dag på Deichmann och det firades på kvällen med en rejäl utgång! Satte på mig ett par nya skor med stilettklackar som var snäppet för stora. Ingen bra idé. Kvällen avslutades runt fyra-snåret och jag sov sjukt länge idag! Klockan var efter ett när jag vaknade. Det är ju sjukt i huvudet. Har inte sovit till klockan ett sen jag bodde på Filippinerna och det var ju ett tag sen!

Dags att läsa uppsatsen jag ska opponera på nu. Två dagar kvar tills jag får veta om jag tar min examen eller inte. Jag är kräknervös...

C-uppsats

Då var uppsatsen inlämnad och på tisdag väntas opponering. Denna terminen har varit den värsta under mina studieår, det har verkligen varit svårt att fortsätta vara "glada Angelica" som alla känner mig. Under min C-uppsats har jag även läst en annan kurs, haft tenta på den, samt haft ytterligare en annan tenta som låg och släpade. Utöver det har jag också jobbat cirka 4-5 dagar i veckan och tagit ett studieuppehåll på en vecka där jag drog till London. Men trots allt detta lyckades jag knåpa ihop över 15,000 ord, alltså cirka 45 sidor text. Sen om den blir godkänd eller inte återstår att se såklart. Vi var dock bara två stycken som lämnade in tentan från vår klass, resten ska göra färdigt den tills i Augusti. Men i Augusti när det vankas omtenta, lämnar jag landet och styr kosan mot Filippinerna. Så jag måste hela enkelt klara uppsatsen NU! Dessutom så ryker min plats på min Masters om jag får underkänt.

Så håll tummarna allihopa! Jag är så nervös så jag nästan spricker.

Bjuder på en bild från London:



Maria, Linda och jag!

RSS 2.0