två tentor på samma gång...

Hade med mig min 8-åriga systerson på universitetet igår. Alla tittade konstigt på mig, vem tar med ett barn till universitetet liksom? Men han satt snällt på en stol bredvid mig och ritade i sina pysselböcker. Efter föreläsningen så traskade vi bort till McDonalds och vi skulle egentligen hunnit med Folkets Park också, men vi blev hämtade direkt efter maten. Resten av dagen tillbringade jag i soffan framför TV'n. Kunde inte förmå mig att börja plugga, jag var så in i helsikes trött.

... men idag är det andra bullar! Ska snart till uni (själv denna gång!!) och ha ett seminarie. Sen ska jag hem och alla böckerna ska fram. Ska skriva två tentor tills på fredag. En i Anthropology och en i Conflict Theory. Ska även försöka trycka in ett eller två träningspass denna veckan. Eftersom jag varit sjuk ett rätt bra tag så har det inte blivit någon träning alls på över TVÅ veckor! Shit, bäst att komma igång igen! 

Nä, dags att få på lite smink på min bleka nuna så jag kan åka! 

hello mr. dreamguy!

lördagen hos suraj var riktigt trevlig! maten från det nepalesiska(?) köket var starkt. och då menar jag starkt! men det var kul att prova något annorlunda och också var det kul att få träffa några av hans kompisar och att få se hur han bor. när vi skulle därifrån glömmer jag såklart min mobil, så jag har varit telefonlös sen i lördags. det värsta är att jag inte har någon annan väckarklocka, så jag var duktigt nöjig över hur jag skulle komma upp idag. men jag vaknade halv åtta och vågade inte somna om mer då. haha!

när jag kom hem från malmö var rebecca i värsta party-moodet, så det var bara att börja med ölen. efter ett par kalla drog vi bort till andreas som hade några kompisar från danmark på besök. vid halv ett stack vi ner till stan och jag och rebecca sprang bort till pl. där var det så fullt med folk att det verkligen inte gick att röra på sig. vår kompis jobbade inte heller, så vi skakade på huvudena och begav oss snart av till utposten istället. jag som aldrig brukar vara på utposten var rätt nöjd över att vi faktiskt gick det. jag har träffat min drömkille! nog om det. berättar mer sen när vi är ihop. haha! vi drog bort till cardinal där vi tänkte shaka hela natten. men efter att ha dansat ikapp till två låtar inser rebecca att hennes mobil blivit stulen. suck. båda blev sjukt irriterade och party-moodet dog ut snabbare än en isbjörn i sahara-öknen.

igår spenderade jag största delen av dagen hemma hos mamma och pappa. fick till och med pizza på kvällen! 

idag ska jag vara barnvakt OCH gå i skolan, vilket innebär att jag ska ta med barnet till skolan. han är visserligen typ 9 år, så han borde väl klara det, men ändå. känns som att det kommer bli rätt jobbigt. och rätt pinsamt också. de som inte känner mig kommer säkert tro att det är min unge. gaaaah! 

vardag

ja, då sitter man här. har två tentor att skriva, ett stökigt rum, en arbetsgivare som vill att jag ska åka och jobba och en jävligt snorig näsa. livet är fantastiskt.

igår efter skolan så drog jag, liv, jonathan och suraj till möllan för en afterwork-öl. därpå drog vi till ett indiskt ställe för lite käk. jag drog till centralen vid halv sju eftersom jag inte ville missa mitt tio över sju-tåg. när jag kommer fram får jag dock se på tavlan att tåget är försenat till halv åtta. störigt, tyckte jag, och gick in på pressbyrån för att handla några tidningar och något gott att smaska på. jag går sen ut vid spåret och ser att på spåret bredvid stod ett tåg mot helsingborg. det var tåget som skulle gått 18.10 som var försenat till 18.55! och det var inte ens en kotte på tåget! jag blev överlycklig. tänk att en sån liten sak kan förgylla hela ens dag.

nä, nu måste jag fortsätta att plugga så att jag kan bli färdig med mina tentor. ikväll klockan fem ska jag nämligen hem till sara för att dricka lite vin och lära mig lite om hur jag ska ta hand om min hy. spännande.

laters skaters.

dags att komma igång igen.

nä, nu spritter det i fingertopparna härborta. bloggen är nu officiellt öppnad igen så att jag kan få skriva av mig. här kommer med största sannolikhet inte att skrivas något av högt socialt värde, men jag har min blogg som min egna lilla offentliga dagbok.

nu ska jag och min influensasjuka kropp till skolan. jag har seminarie som dessvärre inte går att missa. roligt när man är snorig, hostig och har litta feber?

RSS 2.0