Back to reality

Min semester på Filippinerna var underbar. Som alltid. Att jag fick visa mina två bästisar Carolina och Billy landet gjorde det hela ännu roligare såklart. Det är helt sjukt att jag har hittat ett land på andra sidan jorden som jag trivs så fantastiskt i. Jag längtar tills jag är klar med min utbildning så jag äntligen kan sälja alla mina saker i Sverige och flytta ner på heltid. Kommer bli så underbart!

Här hemma flyter allt på. Har börjat min Mastersutbildning i Asian studies. Sitter just nu med vår första hemtenta... Det är därför jag har "tid" att skriva här, haha! Jag är tillbaka i skoaffären också. kanske inte världens roligaste jobb, men det ger mig lite extra cash på kontot. Och tack vare det kunde jag också boka en resa i nästan 4 veckor till Thailand i vinter! Så sjukligt gott! Åker den 14 december och är hemma igen den 10 januari. Tänkte under resan också ta mig en liten avstickare till typ Filippinerna... Hahaha! Kanske fira nyår där :)





bjuder på en bild från fillis tillsammans med mina två bästisar från sverige; billy och carolina samt min bästis i filippinerna; rosa! <3 kärlek till de alla :)

RSS 2.0