wish me luck

jag fick en annan assignment att göra, så jag slapp stå inför hela klassen och ha min oral presentation. är lite sur över att min cepegrupp bara inte kunde ta sig samman, för alla som hade sina presentationer fick faktiskt rätt bra betyg och det var långt ifrån alla som gjorde ett bra jobb. anyway, min assignment består av att skriva fem sidor om den socialistiska tanten. jag har bara två sidor just nu. jobbigt. men det ordnar sig.

just det, och igår var jag ju och fika med stina. haha, så mycket sjuka saker vi har gjort under våra uppväxtår. men kul hade vi. jag hade glömt så mycket, tur att hon kunde friska upp mitt minne lite... sjukt...

idag ska jag ha min första oral presentation. igår när vi hade group meeting insåg jag att min del är den absolut längsta delen. my GOD. alla andra har typ en halv sida. jag har två!! shit, vill inte stå och babbla så länge inför klassen. haha. efter min lecture drar jag och käkar med Linda och sen ska jag stjäla hennes lägenhet. på kvällen är det ju "utgång" med klassen. vi skulle ut och käka iaf och sen får vi väl se.

-so long.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Godmorgon. Allt ok? Hoppas allt går bra,

2008-09-26 @ 05:40:35
URL: http://jth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0